Hospital (2017) WEBDL 720P PFT RELEASE

Hospital (2017)

Trailer : Youtube

Genre : Seram/Ngeri

Tarikh Tayangan : 13 April 2017

Pengarah : Mohd Azaromi Ghozali

Pelakon : Fatin Afeefa, Shima Anuar, Nina Iskandar, Fizz Fairuz

Sinopsis : Gadis kampung bernama Amira telah berhijrah ke bandar untuk mencari kerja. Dia kemudian memulakan kerja sebagai jururawat di sebuah hospital. Ketika dia bekerja, dia mula dihantui oleh bisikan daripada seorang wanita misteri. Dia mula mencari jawapan dan menemui yang seorang wanita memerlukan bantuannya.

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD SINI
720P Usercloud Uptobox ClickNUpload

43 COMMENTS

  1. 535MB??? WTF admin, quality jadahnye mcm tu…iklan dah klik tp quality hampeh…jgn ckp free or bg alasan mende free ar…

      • barua, tgk size org da tau kualiti mcm mana….lain la ko setan…semata nk jilat bontot admin, rela kualiti rendah…

    • standard la movie melayu punya qualiti…nak gamba lawa tengok la movie english..lagipon 720p WebDl bukan nye 1080p BlueRay tu baru gamba cantik …kate bodoh kang marah adehh..tengok wayang xnak..nk yg free je pastu komplain.

  2. Guys, korang semua dapat download tak? Hadeh aku punya susah sikit nak download bukan sbb mlas kiwak. Tapi download kat phone mmg, haishh..

  3. Guys, korang semua dapat download tak? Hadeh aku punya susah sikit nak download bukan sbb mlas kiwak. Tapi download kat phone mmg, haishh..

  4. Bapak Ahh Susah Gile Nak Download!Banyak Gebenor Iklanya Admin Kalau Nak Kaya Pon 1atau 2 iklan cukup laarh Ni Dah dikira Tamak Dah NI

LEAVE A REPLY