Kimchi Untuk Awak (2017) WEBDL 720P AAC PFT RELEASE – NEW VERSION ADDED!

Kimchi Untuk Awak (2017)

Trailer : Youtube

Genre : Komedi/Romantik

Tarikh Tayangan : 30 Mac 2017

Pengarah : Michael Ang

Pelakon : Aiman Hakim, Emma Maembong, Janna Nick, Sharifah Sakinah, Ungku Haris, Natasha Elyzza, Dira Abu Zahar

Sinopsis : Diangkat dari novel nukilan Suri Ryana dengan judul sama, ia mengisahkan tentang Bella, seorang pelajar di universiti Korea Selatan menghabiskan cuti semesternya di Malaysia. Hidup Bella menjadi kucar-kacir sejak insiden dia terlanggar seorang lelaki kacukan Melayu Korea bernama Danial Lee Jae Hwan. Kakak kepada Bella kemudian memaksa Bella membuat kimchi sempena menyambut kedatangan presiden syarikat tempat kakaknya. Hatinya menjadi tidak aman apabila mendapati presiden tersebut adalah Danial Lee. Keadaan menjadi semakin parah apabila keluarga mereka saling kenal dan mahu satukan mereka. Selepas mereka diijabkabulkan, satu insiden telah berlaku menyebabkan Bella melarikan diri ke Seoul. Danial Lee kemudian pergi mencari Bella di sana dengan harapan untuk kembali bersatu dengan isterinya.

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD SINI
720P (V1) Usercloud Uptobox ClickNUpload
720P (V2) Usercloud – Uptobox ClikcNUpload

40 COMMENTS

      • ko kalau nak free xnak ade ads, buat web sendiri.. admin maintain web guna duit dari ads, dah la sedut percuma demand tinggi lg.. shit.

        • jangan jadi penjilat aku la … aku suruh makan taik aku tak nak pulak … setakat maintain domain berapa la sangat .. byk2 iklan nie nak bawa mak bapak aku g haji balik hari la ..

  1. Nk watch or download movie tu
    kne pakai some sort of VPN
    Website mcm ni mmg la kerajaan block
    So pi cari VPN mcm yg aq gune ‘Zenmate’ dkt extension klu gune google chrome

LEAVE A REPLY