Lebuhraya ke Neraka (2017) WEBDL

Lebuhraya ke Neraka (2017)

Trailer : Youtube

Genre : Drama

Tarikh Tayangan : 4 Mei 2017

Pengarah :  Mamat Khalid

Pelakon : Awie, Khir Rahman, Pekin Ibrahim

Sinopsis : Filem seram arahan Mamat Khalid ini mengisahkan tentang sekumpulan anak-anak muda yang sukakan motor berkuasa tinggi dan gemar mengembara merentas desa. Nama kumpulan mereka ialah Rentaz. Ketika dalam satu konvoi ke Betong Siam, mereka telah dibawa ke alam barzakh atau halusinasi dalam alam koma.

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD SINI
Usercloud Uptobox ClickNUpload

48 COMMENTS

    • nie link

      ……………………..- *” \ – “::*’\
      ………………„-^*” : : „” : : : :: *„
      …………..„-* : : :„„–/ : : : : : : : ‘\
      …………./ : : „-* . .| : : : : : : : : ‘|
      …………/ : „-* . . . | : : : : : : : : |
      …………\„-* . . . . .| : : : : : : : :’|
      …………/ . . . . . . ‘| : : : : : : : 😐😐
      ………./ . . . . . . . .’\ : : : : : : : |
      ……../ . . . . . . . . . .\ : : : : : : 😐😐
      ……./ . . . . . . . . . . . ‘\ : : : : : /
      ……/ . . . . . . . . . . . . . *-„„„„-*’
      ….’/ . . . . . . . . . . . . . . ‘|
      …/ . . . . . . . ./ . . . . . . .|
      ../ . . . . . . . .’/ . . . . . . .’|
      ./ . . . . . . . . / . . . . . . .’|
      ‘/ . . . . . . . . . . . . . . . .’|
      ‘| . . . . . \ . . . . . . . . . .|
      ‘| . . . . . . \„_^- „ . . . . .’|
      ‘| . . . . . . . . .’\ .\ ./ ‘/ . |
      | .\ . . . . . . . . . \ .” / . ‘|
      | . . . . . . . . . . / .’/ . . .|
      | . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|
      ‘| . . . . . . . . .’\ .\ ./ ‘/ . |
      | .\ . . . . . . . . . \ .” / . ‘|
      | . . . . . . . . . . / .’/ . . .|
      | . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|
      ‘| . . . . . . . . .’\ .\ ./ ‘/ . |
      | .\ . . . . . . . . . \ .” / . ‘|
      | . . . . . . . . . . / .’/ . . .|
      | . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|
      ‘| . . . . . . . . .’\ .\ ./ ‘/ . |

  1. iklan banyak over menyusahkan
    kualiti gambaq tak elok
    iklan terlampau banyak menyusahkan
    lambat update
    tamak iklan sehingga menyusahkan
    menguji kesabaran
    iklan menyakitkan
    tiada tandas yang berkualiti dengan wangian downy
    iklan yang sangat tidak menyeronokkan
    membuat pelanggan tidak tahan
    iklan yang membuatkan gelisah dan ghairah

    faktor tersebut punca kehilangan kastemer yang comel2 belaka

      • Teruskan buat baik tu.. site takda income gulung tikar.. nti terhegeh-hegeh nak cari pirate bay.. balik ke zaman torrent.. support la sikit pirate malaysia.. hahaha

        • Takpe admin,aku sentiasa menyokong mu demi secebis movie yang kau curikan untuk aku..hehehe
          tarok la sebanyak mana ads pun akan ku redah,org macam c baik hati tu pemalas + dengki + hati hitam tak leh tengok orang curi movie lebih terer dari die…hahahahahah

  2. Ahhh.. Korang nak kata apa kata la! ni Website aku punye.. Korang Macai aku je! HAHAHA.. Thanks bagi aku duit!! Pak Off Korang! kahkah

LEAVE A REPLY